سازمان بهزیستی تعریف این چنینی از مسئول فنی دارد: فرد مونثی که واجد شرایط تعیین شده از سمت موسسه حقیقی و حقوقی است و به سازمان بهزیستی استان مربوطه معرفی می شود. پس از تایید کمیسیون برای آن فرد پروانه مسئول فنی مهد کودک صادر می شود و مشغول به کار می شود. تنها خانم ها واجد شرایط برای مدیر داخلی یا مسئول فنی مهد کودک هستند و مشمول حال آقایون نمی شود. همچنین مسئول فنی تا پایان سن 60 سالگی می تواند در این سمت باقی بماند و در غیر این صورت باید شخصی دیگر جایگزین ایشان شود.
وظایف یک مسئول فنی در مهد کودک برنامه ریزی و نظارت روی اجراء درست آن است. همچنین ایجاد یم محیط ایمن و مناسب برای آموزش کودکان از طریق بازی و ابزار های آموزشی و ایجاد ارتباط نزدیم با والدین کودکان برای دادن اطلاعات و گزارش از وضعیت پیشرفت کودکان آن ها.
همچنین نظارت بر قوانین و اجراء صحیح آن، اطمینان از سالم بودن وسایل و اسباب بازی ها از دیگر وظایف مسئول فنی است.
مهد کودک ها نیاز به کادر مجربی مثل مربیان و کمک مربی دارد که مسئول فنی مهد کودک وظیفه استخدام این نیرو ها با توجه به نیاز مهد کودک را دارد. و همچنین برآورده کردن تجهیزات ونیاز های آموزشی مهد کودک نیز به عهده مسئول فنی است.
یکی از کار های مهم مسئول فنی برآورد و مدیریت هزینه ها متناسب با بودجه مهد کودک و انجام کار های بازاریابی برای جذب والدین کودکان به سمت مهد کودک.
مجوز مسئول فنی فقط تا 2 سال اعتبار دارد، اگر در این مدت فعالیتی نداشته باشند پروانه آن ها منقضی می شود. و باید دوباره روند اصولی برای دریافت طی شود.
مهدکودک کیدو کیدز کلاب سعی کرده است که از نیروهای جوان و با روحیه برای تشکیل تیم خود استفاده کند. برای ثبت نام در مهدکودک کیدو کیدز کلاب می توانید از طریق لینک ثبت نام اقدام کنید.
یک دیدگاه بنویسید